Couscous Met Geroosterde Groenten En Kip

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de kippenpoten op de gebruikelijke manier gaar en bruin en houd ze warm. Verwarm de oven voor op 220?C. Snijd de aubergine in halve plakken van circa 1 cm dik. Snijd de courgette in plakken van 1 cm dik. Snijd de schoongemaakte paprika′s, de uien en de tomaten in achten. Verdeel de groenten over een braadslee en bedruppel ze met 4 eetlepels olijfolie. Schep goed door. Schuif de braadslee circa 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de groenten beginnen te kleuren. Bestrooi ze met wat zout en cayennepeper. Roer de honing en de 2 eetlepels citroensap door elkaar, druppel over de groenten en zet ze nog circa 10 minuten terug in de oven. Doe intussen de couscous in een schaal en overgiet met de kokende bouillon. Laat intrekken. Doe het sap van de 2 citroenen in een kom en roer er de geperste knoflook, de suiker, het korianderpoeder, het gemberpoeder, wat zout en cayennepeper door. Klop er de olie door en schep de dressing door de couscous.

Couscous Met Geroosterde Groenten En Kip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept