Rode Mul Met Chermoula

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak ze daarna aan elke kant 2 min. in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Schenk de chermoulamarinade in de pan en warm ze 1 min. mee. Geef de chermoula als saus bij de vis.

Rode Mul Met Chermoula is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Dorade met chermoula
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief "Chermoula"
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula
20 min-
Bekijk recept
Roodbaars met chermoula
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept