Voor het maken van de vulling de rijst afspoelen en in voldoende water met wat zout aan de kook brengen. Het kookwater vervolgens afgieten en de melk, samen met 1 dl water, bij de rijst gieten. Het kaneelstokje, de poedersuiker, de boter en een snufje zout toevoegen en op een laag vuur gaar laten worden. De amandelen fijnmalen, in wat olie lichtbruin bakken en aan de rijst toevoegen. De rijst onder af en toe omroeren af laten koelen. De bstella-vellen tot 15 bij 20 bijsnijden. Een vel met de glanzende kant naar beneden op een vlakke ondergrond leggen. Een opgehoopte theelepel vulling erover uitstrijken, maar 3 cm van de rand vrijhouden. Het vel in de lengte tweemaal naar binnen vouwen, zodat er een strook ontstaat van 20 cm lang en 5 cm breed. De strook meerdere malen opvouwen, licht aandrukken tot een rechthoek en vooral de randen goed aandrukken. In een doek gewikkeld bewaren tot het moment van bakken. In een pan wat olie verhitten en de bladerdeegpakketjes daarin goudbruin bakken. Goed laten uitlekken en warm houden.