KIP "M'KADDEM OU SOUIRI"

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng aan de kook en kook de kip met het deksel op de pan langzaam gaar. Keer de kip af en toe om. Voeg aan het eind van de kooktijd de gehakte peterselie en het citroensap toe. Laat het kookvocht wat inkoken en verwijder het pijpje kaneel. Klop intussen de eieren en vermeng dat met zout, peper, komijn en kaneel. Schep de kip met de helft van z′n kookvocht in een vuurvaste schaal, schenk de geklopte eieren eroverheen, bestrooi het geheel met wat paprikapoeder en zet de schaal 10 a 5 minuten in een voorverwarmde, hete oven.

KIP "M'KADDEM OU SOUIRI" is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept