Marokkaanse Tonijnspiesen Met Chermoula

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de tonijn op een niet metalen schaal. Roer de olie, komijnpoeder, citroenschil en zout door elkaar en schep dat over de tonijn. Zorg ervoor dat de vis overal bedekt is. Laat de vis afgedekt 10 minuten in de koelkast marineren. Maak intussen de chermoula. Bak het korianderpoeder, komijnpoeder, paprikapoeder en de cayennepeper een halve minuut in een koekenpan tot het geurt. Voeg de resterende chermoula-ingredienten toe en zet opzij. Rijg de tonijn aan de stokjes. Bestrijk het rooster of grillpan licht met olie, verhit tot hoog vuur en rooster de spiezen aan elke kant 1-2 minuten. Besprenkel met de chermoula.

Marokkaanse Tonijnspiesen Met Chermoula is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Dorade met chermoula
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief "Chermoula"
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula
20 min-
Bekijk recept
Roodbaars met chermoula
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept