Kippenlever Met Groene Pasta

2
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta beetgaar, de laatste 5 min de wortel en de courgette meekoken. Spoel en dep de levertjes af en bestrooi ze met peper en zout. Wentel ze door de bloem. Verhit de olie en bak ze op hoog vuur rondom bruin. Bak het spek en de champignons de laatste 2 min mee. Voeg daarna de port en de room toe en laat dit 5 min zachtjes smoren. Giet de pasta af. Roer er de uitjes en het peterseliemengsel door de lever. Op smaak brengen met peper en zout. Verdeel de pasta over de borden en schenk het levermengsel eromheen.

Kippenlever Met Groene Pasta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Rondjes krokant brood met terrine van kippenlever met porto
Voorgerecht
Bekijk recept
Mousse van kippenlever
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toostje met kippenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept