Sinaasappel Roommousse

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knijp de gelatine uit en laat die in het sinaasappelsap, op een klein vuur al roerend oplossen. Laat het vocht afkoelen. Spatel als de randen beginnen te geleren de room door het sap en voed de cashewnoten toe. Doe de mousse over in vier vormpjes en laat deze minimaal drie uur in de koelkast opstijven. Schil de sinaasappels zo dik, dat ook de witte schil wordt weggesneden. Snijd ze vervolgens in plakken. Mandarijn pellen en in partjes verdelen. Stort de mousse op bordjes. Leg de sinaasappel en mandarijn om de gestorte mousse heen en garneer met sukade en citroenmelisse.

Sinaasappel Roommousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept