Chipirones Con Alcelgas

2
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de snijbiet en scheur het blad van de stengel kook dit nu gedurende 5 min,spoel de bladen af en leg in koud water met ijsblokjes.Snij de stengels in julienne(luciferdun).Breng nu de bladen snijbiet in de keukenmachine met een beetje groentenbouilon en zout.Passeer dit mengsel nu in een fijn zeef.. Bak de pijlinktvis in hete olijfolie als ze mooi bruin zijn de gehakte knoflook en peterselie toevoegen en op het eind de in julienne gesneden snijbiet de uiencompote zout en peper naar smaak toevoegen. Neem diepe borden verdeel de pijlinktvis en overgiet het met de snijbietmengsel. Garneer met een stukje geroosterd brood ingewreven met een knoflookteentje.Besprenkel het geheel met de inkt.

Chipirones Con Alcelgas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker