Auberginecake

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de lamssaus vehit de olie in en pan.Bak de ui en bleekselderij 3-4 min.Doe het gehakt erbij en bak het al roerend bruin. Roer de rest van de sausingredienten erdoor, breng de saus aan de kook en laat hem 20 min pruttelen.Spoel de plakken aubergine af,laat ze uitlekken en dep ze droog.Verhit 4 el. olie in een koekenpan.Bak de plakken ?4 min. aan elke kant.Haal ze uit de pan en laat ze goed uitlekken.Verhit de bechamelsaus zacht jes,voortdurend roerend.Roer er de chedder erdoor.Roer de helft van de saus door de fusilli.Maak op een ingevette schaal laagjes van fusilli,lamssaus en plakken aubergine. Verdeel de rest van de kaassaus erover. Strooi de Parmazaanse kaas erover en zet de schaal 25 min. in de voorverwarmde oven.

Auberginecake is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Macaroni-auberginecake
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Macaroni-auberginecake
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept