Mediterrane Stoofpot

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelstenen. Snipper de uien. Verhit de olijfolie en bak het vlees al omscheppend bruin met de uien. Blus het af met 200 ml water en de rode wijn. Voeg de kaneel, honing en pruimen toe. Roer alles goed door. Laat het geheel op laag vuur met gesloten deksel 1 1/2 uur stoven. Voeg de mix, 250 ml water en de aardappelblokjes toe. Breng het geheel al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat alles nog 15 minuten zachtjes doorkoken. Strooi vlak voor het serveren de basilicum erover.

Mediterrane Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept