Kabeljauwgratin Met Aubergine

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de gepelde ui.Verhit 1 eetlepel van de olijfolie en laat de ui glazig fruiten.Pers er de gepelde knoflook bij. Snijd de gewassen aubergine zonder de uiteinden eerst in plakken en daarna in blokjes.Laat de ui circa 8 min stevig bakken. Drubbel 1 eetlepel citroensap over de aubergine blokjes,roer er de tomatenpuree door en breng stevig op smaak met wat zout en peper,de rozemarijn en de tijm. Verwarm de oven voor op 180C.Bestrijk een ovenschaal met wat olie/boter.Dep de visfilets droog,druppel er het resternde citroensap over,bestrooi ze met wat zout en peper en leg ze in de schaal.Verdeel het auberginemengsel over de vis. Snijd de mozzarella in dunne plakken en verdeel ze over de schaal.Zet de schaal 15 to 20 min in het midden van de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is. Eet smakelijk allemaal!!!!

Kabeljauwgratin Met Aubergine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

KABELJAUWGRATIN
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwgratin met gerookte ham, aardappeltjes en boontjes in rozemarijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwgratin Met Prei
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept