Snipper de gepelde ui.Verhit 1 eetlepel van de olijfolie en laat de ui glazig fruiten.Pers er de gepelde knoflook bij. Snijd de gewassen aubergine zonder de uiteinden eerst in plakken en daarna in blokjes.Laat de ui circa 8 min stevig bakken. Drubbel 1 eetlepel citroensap over de aubergine blokjes,roer er de tomatenpuree door en breng stevig op smaak met wat zout en peper,de rozemarijn en de tijm. Verwarm de oven voor op 180C.Bestrijk een ovenschaal met wat olie/boter.Dep de visfilets droog,druppel er het resternde citroensap over,bestrooi ze met wat zout en peper en leg ze in de schaal.Verdeel het auberginemengsel over de vis. Snijd de mozzarella in dunne plakken en verdeel ze over de schaal.Zet de schaal 15 to 20 min in het midden van de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is. Eet smakelijk allemaal!!!!
Kabeljauwgratin Met Aubergine is een recept van Smulweb.nl