Gevulde Lamsschouder Met Knoflook

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vul de lamsschouder met de lamsgehaktfarce. Steek de opening met cocktailprikkers vast. Wrijf de lamsschouder met peper en zout in. Verhit 50 gram boter in de braadslee en laat de lamsschouder rondom snel dichtschroeien. Leg de ongepelde teentjes knoflook, tijm en rozemarijn in de braadslee en hierop de schouder. Braad het vlees in een op 180?C voorverwarmde oven in 45-60 minuten (afhankelijk van de dikte) mooi ros?. Bedruip het vlees geregeld met het braadvet. Neem de lamsschouder uit de braadslee, wikkel in aluminiumfolie en laat rusten. Neem de teentjes knoflook uit de pan en houd die warm.. Giet het braadvet uit de braadslee. Doe de fond in de braadslee en roer de aanbaksel los met een vork. Giet het geheel in een pannetje en laat tot de helft inkoken. Klop enkele klontjes koude boter door de saus en maak op smaak met peper en zout.

Gevulde Lamsschouder Met Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept