Kabeljauw Met Ansjovis-wijnsaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de stukken vis aan beide zijden aan. Voeg ansjovisstukjes en knoflook aan de pan toe, fruit 30 seconden en schenk hier het citroensap en de witte wijn bij. Breng aan de kook en draai het vuur dan laag. Voeg citroenrasp en peterselie toe en laat zonder deksel ca. 8 ? 10 minuten stoven, afhankelijk van de dikte van de kabeljauwfilets. Druk tussentijds met een vork op de stukjes ansjovis.

Kabeljauw Met Ansjovis-wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept