Zuiderse Kipragout

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de gepelde uien grof, was de aubergines, snij ze in blokjes, bestrooi ze met zout en laat ze even rusten.
- Snij de ontpitte paprika?s en de courgette in blokjes.
- Laat de reepjes gesneden gevogelte aanfruiten in de hete boter. Neem het uit de pan.
- Dep de aubergines droog en doe ze samen met de paprika?s, uien en courgette in de boter. Laat kort aanfruiten. Kruid met peper, zout, tijm, cayennepeper, rozemarijn en overgiet met de bouillon.
- Voeg de kipreepjes erbij en laat onder deksel op laag vuur nog 15 minuten sudderen. Voeg er de laatste 5 minuten de gepelde, ontpitte en in vieren gesneden tomaten bij. Bijkruiden en opdienen.

Zuiderse Kipragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipragout
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Iberico-varken met zuiderse kruidenboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiering met zuiderse groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flammeküche met zuiderse groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Love fish van de zuiderse zeeën
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept