Portobello-champignon Gevuld Met Geitenkaas

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Grill voorverwarmen op hoogste stand. champignons schoonvegen met keukenpapier en harde steeltjes aan binnenkant wegsnijden. Champignons met bolle kant naar boven in ovenschaal leggen en bestrijken met 1 el. olie. Schaal ca. 10 cm. onder hete grill schuiven en ca. 4 minuten grillen. Champignons keren. Op elke champignons plat geitenkaas leggen en rest van olijfolie erover sprenkelen. Champignons ca. 10 cm. onder hete grill schuiven en in ca. 5 minuten goudbruin grillen. Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin roosteren. Zakje veldsla met bietjes over twee borden verdelen en gevulde champignons er voorzichtig op leggen. Dressing over borden verdelen en pijnboompitten erover strooien. Broodjes apart erbij serveren.

Portobello-champignon Gevuld Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept