Tapas: Ensaladilla Rusa

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen met schil in zout water tot ze zacht zijn. Laat ze langzaam afkoelen, pel ze dan en snijd ze in blokjes. Vermeng in een schaal de tonijn, azijn, ui, knoflook, peterselie, kappertjes, augurken en pimiento. Voeg de aardappelen, eieren, doperwten en wortelen toe. Zout naar smaak toevoegen en ongeveer 30 minuten laten staan. Roer dan voorzichtig de mayonaise door het aardappelmengsel. Schik de salade op een schaal en garneer, naar wens, met reepjes pimiento. Dit kan van tevoren klaargemaakt worden. Wordt de salade in de koelkast bewaard, laat hem dan even op kamertemperatuur komen voor je hem serveert.

Tapas: Ensaladilla Rusa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ensaladilla Rusa - Russische Salade (Tapas)
20-30 min -
Bekijk recept
Ensaladilla Rusa, Russische Salade
30-60 min -
Bekijk recept
Ensaladilla Rusa
30-60 min -
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept