Thaise Groene Salade Met Knapperige Sjalotten

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de sjalotten en snij ze in dunne ringetjes. Schil de komkommer en snij deze in de lengte door. Verwijder de zaadlijsten. Snij de komkommer in dunne reepjes. Breng water aan de kook en kook de peultjes in 3 a 4 minuten beetgaar.
  • 2 Verwijder de pitjes uit de peper en snij deze in dunne ringetjes. Klop een dressing van limoensap, peper, sojasaus en gembersiroop en laat de smaken even lekker op elkaar inwerken. Snij de Chinese kook in dunne reepjes en doe ze in een grote saladeschaal.
  • 3 Hak de munt fijn en schep dit door de Chinese kool. Doe er de komkommerreepjes en peultjes op.
  • 4 Verdeel er de sjalottenringetjes over. Schenk er de dressing over uit en bestrooi met sesamzaadjes.

Thaise Groene Salade Met Knapperige Sjalotten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept