Gestoomde Makreel

2
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder het vel en de kop van de makreel. Fileer de hele bovenkant van de graat. Verwijder nu de graat zodat er nog een mooi filet ontstaat. Goed nakijken op verborgen graten. Verdeel de makreelfilet over twee borden. Leg het slablad er naast en leg hier de paprikastukjes op. Het bord verder opmaken met de slareepjes, de komkommer en de tomaat. In het midden een klein bakje zetten. Voeg aan de mayonaise de gepureerde tomaten toe, roer dit goed door elkaar en verdeel dit over de bakjes.

Gestoomde Makreel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept