LAMSKEBABS

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

VOOR MARINADE: 1. Meng alle ingrediënten voor marinade goed en laat lamsvlees 24 uur erin marineren. Van tijd tot tijd even weer goed door elkaar mengen. VOOR KEBABS: 1. Rijgt vlees en rest van ingrediënten om en om aan saté stokjes.

2. Verdeel olijfolie met penseel over kebabs en geur met zout.

3. Rooster op medium hoog kolen voor 10 min tot medium gaar of voor 12 min. tot goed gaar. Keer kebabs voortdurend terwijl ze met marinade bestrijkt worden.

LAMSKEBABS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Turkse yoghurtdip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase lamskebab met bietensalade en komijn-crème fraîche
2 uur-
Bekijk recept
Kofta Halakuyeh (Lamskebabs)
30-60 min -
Bekijk recept
Lamskebabs
10-20 min -
Bekijk recept

Turkse yoghurtdip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase lamskebab met bietensalade en komijn-crème fraîche
2 uur-
Bekijk recept
Kofta Halakuyeh (Lamskebabs)
30-60 min -
Bekijk recept
Lamskebabs
10-20 min -
Bekijk recept