HONGAARSE GOULASH

8
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de spekjes langzaam uit in een koekepan in een beetje olijfolie en haal uit pan.
  • 2 Verhit nu overige olijfolie met vet van spekjes en schroei vlees dicht en bak knapperig voor een paar minuten. Doe nu vlees in stoofpan met de spekjes.
  • 3 Fruit uien en knoflook tot glazig in vet en roerbak paprikas ook een paar minuten mee.
  • 4 Doe nu tomatenpuree erbij en laat dit even voor 3 min. ontzuren.
  • 5 Voeg overige ingredienten erbij en genoeg water erbij om vlees te bedekken en laat tot kookpunt komen.
  • 6 Voeg deze bij vlees in stoofpan en laat 3 uur stoven of tot runderlappen gaar zijn.

HONGAARSE GOULASH is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept