Rendang Pedis

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng santen door 500 ml kokend water met uien, knoflook, sambal, laos, djahe, serehpoeder, djintan, zout en koenjit.
  • 2 Laat dit aan de kook komen en doe direct de stukjes vlees erin.
  • 3 Laat weer aan de kook komen en laat vlees voor 2+1/2-3 uur zachtjes stoven.
  • 4 Laatste half uur de deksel van de pan halen zodat 3/4 van de vocht kan verdampen. Controleren of het niet te droog worden en voeg eventueel water toe. MAGNETRON: Doe het vlees met vocht en kruiden, nadat het aan de kook is geweest, over in een magnetron schaal. Laat het gerecht afgedekt een half uur op half vermogen gaar sudderen.

Rendang Pedis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinesekoolrolletjes met gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté met sambalboontjes en katjang pedis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte hoisinvarkenshaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept