PORTUGESE VARKENSFRICANDEAU

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer door azijn de zout, peper, tijm, cayennepeper, knoflook, laurierblad en kruidnagels.
  • 2 Leg vlees in een kom en giet azijnmengsel erover.
  • 3 Laat 24 uur staan en keer en bedruip het vlees van tijd tot tijd.(op koele plaats natuurlijk)
  • 4 Leg het stuk vlees met marinade in braadpan en dek deze goed af.
  • 5 Smoor vlees op zacht vuur voor 45 min.
  • 6 Neem het vlees uit de pan, droog het goed af en braad het in ongeveer 30 min. in olijfolie aan alle kanten bruin.
  • 7 Haal sneden brood door marinade die in pan overgebleven zijn.(niet te nat)
  • 8 Bak ze bruin in hete olie die van braden is overgebleven.
  • 9 Leg ze op een voorverwarmde schaal. Snijd het iets afgekoelde vlees in dikke plakken en rangschik deze over gesneden brood.

PORTUGESE VARKENSFRICANDEAU is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rivierkreeftjes op Portugese wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Portugese rijstpudding
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstpap op Portugese wijze (Arroz doce)
Nagerecht
Bekijk recept