BULGAARSE STOOFPOT VAN LAMSVLEES

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het vlees door een mengsel van zout, paprikapoeder en bloem.
  • 2 Verhit de olie in een braadpan en leg de sjalotten hier enkele ogenblikken in.
  • 3 Neem ze eruit en bak dan de stukken vlees snel aan alle kanten mooi bruin.
  • 4 Voeg sjalotten weer toe met de halve paprika ringen, aubergine en tomaat.(wie van scherp houdt kan er een spaanse pepertje bij leggen)
  • 5 Voeg dan iets verwarmde wijn en zoveel water dat vlees net onderstaat toe.
  • 6 Laat dit met deksel op pan ongeveer 2 uur op zeer zacht vuur gaar stoven.

BULGAARSE STOOFPOT VAN LAMSVLEES is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Paastaart met yoghurt
2 min Nagerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJskoude courgettevelouté met yoghurt en munt
20 min Voorgerecht
Bekijk recept