Broodschotel Uit De Renaissance

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verwarm 50g boter en fruit daarin de ui goudgeel -bak wortel en selderij even mee -haal groenten even uit pan en voeg rest van boter toe en bak kip mooi bruin -doe groenten weer in pan en schenk de wijn erbij -laar deze grotendeels verdampen -maak bouillon warm en en giet over kip dat het juist onderstaat -sluit de pan en laat kip gaar worden -bak ondertussen de boterhammetjes aan beide kanten goudbruin -bestrijk bodem van een ovenschaal met olie -neem gaargeworden kip uit pan en ontbeen de kip -doe nu de l de kippenlever en hart bij kip-giet de bouillon door een zeef -verwarm overgebleven bouillon -dep 3-4 stukjes brood in bouillon en leg het brood in ovenschotel -strooi eenderde van kaas over brood en leg daarop de helf van groentenmengsel uit zeef -en de helft van de kippenvlees -herhaal deze proces afsluitende met brood en kaas bovenop -zet de schaal voor 2 uren in middel van oven bij 140*C -verhit de rest van de bouillon en zet apart op tafel voor degene die het gerecht wil verdunnen

Broodschotel Uit De Renaissance is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Italiaanse broodschotel met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodschotel met appel
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Broodschotel andijvie-ham-kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodschotel met broccoli en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept