GEMARINEERDE VARKENSFRICANDEAU

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- vrijf vlees in met zout en peper -breng wijn met azijn en alle kruiderij aan kook en laat dit 10 min zachtjes trekken -laat geheel afkoelen en leg fricandeau erin -laat vlees minstens 2 x 24 uur marineren op koele plaats, terwijl het af en toe gekeerd en bedruipt worden worden -neem vlees uit marinade en droog goed af -zeef marinade -verhit olie in pan en laat spek hierin smelten -braad fricandeau voor 60 min. in vet met deksel schuins op pan -neem uit pan en leg op vleesplank -schep iets van vet af en doe in achtergebleven vet de bloem -laat deze goed bruin worden en voeg dan al roeren de koude marinade en kippenbouillon toe -laat het voor 10 min zacht koken tot gaar -voeg rode bessengelei toe en breng saus op smaak met zout en peper -sny vlees in plakken en serveer saus er apart bij

GEMARINEERDE VARKENSFRICANDEAU is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept