- vrijf vlees in met zout en peper -breng wijn met azijn en alle kruiderij aan kook en laat dit 10 min zachtjes trekken -laat geheel afkoelen en leg fricandeau erin -laat vlees minstens 2 x 24 uur marineren op koele plaats, terwijl het af en toe gekeerd en bedruipt worden worden -neem vlees uit marinade en droog goed af -zeef marinade -verhit olie in pan en laat spek hierin smelten -braad fricandeau voor 60 min. in vet met deksel schuins op pan -neem uit pan en leg op vleesplank -schep iets van vet af en doe in achtergebleven vet de bloem -laat deze goed bruin worden en voeg dan al roeren de koude marinade en kippenbouillon toe -laat het voor 10 min zacht koken tot gaar -voeg rode bessengelei toe en breng saus op smaak met zout en peper -sny vlees in plakken en serveer saus er apart bij
GEMARINEERDE VARKENSFRICANDEAU is een recept van Smulweb.nl