Verscholen Biefstuk

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-sny biefstuk in 8 stukjes van gelijke groote -snijd vette spek in 8 reepjes -maak in elk biefstuk een insnijding en leg daarin een plakje vetspek -vrijf vlees in met zout en peper -leg het in een kom en voeg er de ui, knoflook, wortel, laurierblad, tijm, en wijn erbij -laat 6 uur marineren VERDER: droog vlees goed af -bak biefstukjes in boter aan bijde kanten bruin -neem ze uit pan en bak blokjes spek knapperig en neem uit pan -zeef marinade -doe in achtergebleven vet de bloem en laat even gaar worden -voeg, goed roerend, de marinade en bouillon eraan toe tot dit tot een saus binden -voeg ansjovis toe -laat saus 10 min op zeer zacht vuur koken -leg biefstukjes en spek weer erin om alles goed op te warmen -Bak intussen sneetjes brood in boter bruin en krokant(weinig boter) -leg ze op voorverwarmd schaal en op elk sneetje een biefstukje -giet wat saus erover

Verscholen Biefstuk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verscholen Ei
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verscholen Eieren
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verscholen Eieren
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verscholen aardappelen
Bekijk recept