-sny biefstuk in 8 stukjes van gelijke groote -snijd vette spek in 8 reepjes -maak in elk biefstuk een insnijding en leg daarin een plakje vetspek -vrijf vlees in met zout en peper -leg het in een kom en voeg er de ui, knoflook, wortel, laurierblad, tijm, en wijn erbij -laat 6 uur marineren VERDER: droog vlees goed af -bak biefstukjes in boter aan bijde kanten bruin -neem ze uit pan en bak blokjes spek knapperig en neem uit pan -zeef marinade -doe in achtergebleven vet de bloem en laat even gaar worden -voeg, goed roerend, de marinade en bouillon eraan toe tot dit tot een saus binden -voeg ansjovis toe -laat saus 10 min op zeer zacht vuur koken -leg biefstukjes en spek weer erin om alles goed op te warmen -Bak intussen sneetjes brood in boter bruin en krokant(weinig boter) -leg ze op voorverwarmd schaal en op elk sneetje een biefstukje -giet wat saus erover