1 Leg rundvlees in pan -bedekt met kokend water, een halve steranijs, helft van gember, helft van ui en leg de deksel op pan en kook zacht gaar voor zo 2-3 uur.
2 Leg tomaten in pannetje en knip ze fijn met schaar.
3 Kook tomaten voor 5 min in suiker en laat ze even staan.
4 Neem vlees uit pan (bewaar bouillon voor soep)
5 Snijd vlees in niet te kleine stukken, droog vlees goed en frituur vlees in hete olie op hoge vlam voor een minuut(moet knapperig en donker bruin van kleur zijn)
6 Neem ze uit pan en laat ze uitlekken.
7 Giet om 2 eetlepel na alle olie uit pan doe resterende halve steranijs in olie en bak t bruin .
8 Voeg resterende gember, ui, sojasaus, sherry, kippenbouillon en zout erbij en kook een halve minuut.
9 Doe vlees in pan en laat nog 5 min. zacht koken. 1
0 Roer tomaten door mengsel en laat nog 2 min. zacht pruttelen. 11 Indien nodig, bind saus met maizena. 1
2 Maak olie heet in een pannetje en verdeel over saus.