HONGAARSE GULYAS

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verhit olie in pan en fruit ui goudgeel en glazig -leg stukjes vlees op uien en doe deksel op pan en laat voor 30 min op zacht vuur smoren(voeg water toe als te droog worden) -voeg nu de aardappelen, knoflook, kummelzaadjes en paprikapoeder bij vlees -roer goed door en voeg zoveel heet water bij dat vlees ruim onder staat -voeg reepjes paprika en tomaat toe -stoof voor 2+1/2 3 uur

HONGAARSE GULYAS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hongaarse Goulash (Szekely Gulyas)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Gulyas
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gulyas - Hongaarse Goulashsoep
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gulyas
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept