Beierse Stoofpot

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-bak vlees in boter bruin -draai vuur lager en strooi zout en peper op vlees -voeg uien, laurierblad en kummelzaadjies bij -laat even fruiten en giet dan een klein scheutje hete water erop -leg deksel op pan en laat het 1+1/2 uur stoven -voeg azijn en suiker toe en eventueel nog een scheutje water en leg nu de rode kool op de vlees -laat verder nog 1 uur stoven en haal vles/kool mengsel uit pan en leg op diepe warme schaal -voeg aan het achtergebleven vocht verkruimelde ontbijtkoek toe -roer even door en giet saus over vlees en kool.

Beierse Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Duitsland: Beierse Aardappelsalade
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Zure Preskop Op Beierse Wijze
10-20 min -
Bekijk recept
Beierse Specialiteit
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beierse vla
0 min
Bekijk recept