Varkenskebab Met Tomatensaus

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook tomatensaus in pan tot fijn -maak er puree van -meng alle ingredienten goed voor kebabs en meng door hamlappen -laat ten minste 4 uur staan te marineren -rijgt vlees aan stokjes en rooster gaar en bruin over kolen(toets voor zout en peper) -serveer met warme tomatensaus

Varkenskebab Met Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzuur Gemarineerde Varkenskebab
10-20 min -
Bekijk recept