Sinaasappel Jam

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



3. Giet water af en kook sinaasappelen in verse water voor een half uur of tot lucifer makkelijk door sinaasappel schil gaan.

4. Giet water af en laat sinaasappelen afkoelen.

5. Los suiker op in 1500 ml water en kook totdat een iets dikke stroop ontstaan.

6. Halveer sinaasappelen en kook verder in stroop voor 1+1/2-2 uur of tot stroop dik is(let vooral op dat het niet aanbranden).

7. Laat jam afkoelen en doen in flessen.

Sinaasappel Jam is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept