Rundvleesstoofpot

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Water aan de kook brengen en bouillontablet hierin oplossen; olijfolie in de braadpan verhitten; sucade lappen uit de marinade halen en met keukenpapier enigzins droogdeppen; sucadelappen aanbraden totdat ze dichtgeschroeid zijn; bouillon in de braadpan en het marinademengsel daarna in zijn geheel bijvoegen; als het geheel begint te koken de hittebron temperen naar sudderstand; 3- 4 uur laten stoven; af en toe in de pan roeren en een half uur voor einde bereidingstijd de champignons erbij voegen (grote champ. halveren); met schuimspaan vlees uit de braadpan halen, op schaal leggen en groentenmengsel over het vlees verdelen.

Rundvleesstoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ierse Rundvleesstoofpot Met Guinness
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleesstoofpot
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Rundvleesstoofpot
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige Indische Rundvleesstoofpot (ook Voor De Slowcooker )
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ierse Rundvleesstoofpot Met Guinness
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleesstoofpot
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Rundvleesstoofpot
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige Indische Rundvleesstoofpot (ook Voor De Slowcooker )
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept