Vleeskerrie

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit margarine in braadpan tot net bruin.
  • 2 Voeg nu uien en knoflook toe en laatt even aanbakken.
  • 3 Bak alle kruiden even aan in ui-mengsel en voeg dan de vlees toe.
  • 4 Bak vlees totdat het van alle kanten verkleurd is.
  • 5 Voeg tomaten puree toe en laat 3 min. ontzuren.
  • 6 Doe vleesmengsel in stoofpan en verwarm water in koekepan terwijl alle bakresten los gemaak worden van bodem van pan..
  • 7 Giet warm water bij vleesmengsel sodat het precies onder staan.
  • 8 Stoof vlees voor 2+1/2 uur.tot gaar en zacht.

Vleeskerrie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker