Roquefortmousse Met Peer In Portsaus

2
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rand van mousse voorzichtig losmaken van het vormpje. Dessertbordjes er op leggen en samen keren. Mousse op bordjes laten glijden. Op elk bordje wat saus scheppen. Peren in waaiervorm in de saus leggen. Garneren met peterselie en de coctailkersen.

Roquefortmousse Met Peer In Portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Medjooldadels gevuld met roquefortmousse
Snack
Bekijk recept
Dadels gevuld met roquefortmousse
10 min
Bekijk recept
SOEP, SCHUIMIGE PREI-VENKELSOEP met ANIJSROOM.
90 min Voorgerecht
Bekijk recept