Carpaccio Van Rosbief

6
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng olie, azijn, een eetlepel citroensap, mosterd en honing tot vinaigrette.
  • 2 Meng knoflook erdoor en breng verder op smaak met zout. Laat tenminste twintig minute staan. EN VERDER:
  • 3 Verdeel Alfalfa over zes borden.
  • 4 Leg om en om de rosbief en plakken avocado in een ronde waaier vorm op alfalfa.
  • 5 Kappertjes door vinaigrette roeren .
  • 6 Sprenkel vinaigrette over rosbief en avocado.
  • 6 Garneer met peterselie en maal er peper overheen.

Carpaccio Van Rosbief is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept