Carpaccio Van Reuzenchampignons Met Gefrituurde Bieslook

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de frituurolie tot 170 graden celsius en frituur de bieslook lichtbruin. Laat de bieslook op keukenpapier uitlekken en bestrooi met zout. Rooster de pijnboompitten onder voortdurend roeren in een droge koekepan in 2 min. lichtbruin. Strijk met het kwastje de laatste dressing over de paddestoelen en strooi er de pijnboompitten over. Strooi zout en peper en de bieslook over.

Carpaccio Van Reuzenchampignons Met Gefrituurde Bieslook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept