Kerveldipsaus

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week 3 gedroogde tomaten 15 min. in 3 el water. Hak de blaadjes van 1 zakje kervel fijn. Roer dit door 1 bekertje creme fraiche. Snijd de tomaten in kleine stukjes en roer met het weekwater door de creme fraiche mengsel. Meng er 6 in stukjes geknipte sprietjes bieslook door. Breng op smaak met peper

Kerveldipsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen op zijn Provençaals
0 min
Bekijk recept
Mosselen met spekjes en venkel
0 min
Bekijk recept
Mosselen op zijn Provencaals 2
0 min
Bekijk recept
Mosselen Met Spekjes En Venkel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen op zijn Provençaals
0 min
Bekijk recept
Mosselen met spekjes en venkel
0 min
Bekijk recept
Mosselen op zijn Provencaals 2
0 min
Bekijk recept
Mosselen Met Spekjes En Venkel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept