Breng rondom ruim zout en peper aan op het vlees.Verhit de olijfolie in een grote koekepan en braad het vlees aan alle kanten aan.Doe het vlees in een grote braadslee en braad het 1? uur.Als u kl paprika′s hebt kunnen krijgen,zet ze 20 min in de oven.Houd voor grote paprika′s 45 min. aan.Wanneer het vlees bijna klaar is maakt u de jus.Zet de koekepan weer op het vuur en voeg de blokjes spek toe.Bak ze, tot het vet er uitloopt.Voeg de bloem toe en bak het geheel nog een paar minuten,tot het bruin is.Roer de rode wijn en bouillon er geleidelijk door.Breng het geheel al roerende aan de kook. Zet het vuur lager en voeg marsala,kruiden en zout/peper toe.Voeg de paddesoelen toe en laat ze goed warm worden.Haal het vlees vervolgens uit de oven,en laat het 10 min. staan.Serveer de roastbeef met de paprika′s en de warme jus
Roastbeef Met Paddestoelen En Paprika's Uit De Oven is een recept van Smulweb.nl