Roquefort Flapjes

2
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de Roquefort met de Mon Chou en roer de eierdooier door het kaasmengsel breng op smaak met zout (voorzichtig!) en peper (veel). Verdeel dit mengsel over de ontdooide plakjes bladerdeeg en vouw deze diagonaal dubbel. Druk de randen goed dicht met een vork. Bestrijk de bovenkant van de flapjes met wat eiwit en strooi er evt. wat sesamzaad of grof zeezout over. Tot zover kan je alles vast klaarmaken. Bewaar de flapjes in de koelkast tot gebruik . Verwarm de oven voor op ca. 210′C. Reken ca. 25 min. baktijd. Leg hiervoor een stuk bakpapier op de bakplaat en leg de flapjes hierop en schuif ze in de voorverwarmde oven en draai de temperatuur terug naar ca. 175′C. Bak de flapje mooi goudbruin.

Roquefort Flapjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pruimenflapjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Sapperdeflappen
40 min Snack
Bekijk recept
Flapjes met spinazie en koriander
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza's met roquefort
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept