Lamsschouder Met Kerrie

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verhit de resterende olie en bak knoflook, gember en ui in 3 min., al roerend zacht.
- Garam masala, chili en kerrie toevoegen en alles 2 min. mee laten bakken (voortdurend roeren) - Doe het vlees weer in de pan en voeg bouillon, suiker, tomatenpuree en knoflook toe.
- Breng alles aan de kook en laat het in 1 1/2 uur gaar sudderen( deksel op de pan) - Af en toe roeren - Deksel verwijderen en nog 30 min. laten sudderen.

Lamsschouder Met Kerrie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Manti: kleine lamsravioli
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekonfijt lamsvlees met abrikozen en kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept