Stoofvlees Op Z'n Marokkaans

8
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het gebakken vlees uit de pan. Laat de boter smelten en fruit de in grove stukken gesneden ui erin tot ze glazig zijn. Roer er kaneel en gember door. Los het aanbraadsel op met heet water. Doe het vlees er weer bij en voeg water toe tot alles onderstaat. Laat het 1 uur zachtjes stoven met het deksel op de pan. Voeg de abrikozen en de pruimen toe en laat het nog 30 minuten sudderen met het deksel op de pan. Breng het op smaak met peper, zout en evt. nog wat kaneel.

Stoofvlees Op Z'n Marokkaans is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept