Rundvlees In Rode Wijn

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de blokken vlees met wat zout en peper in en wentel ze door de bloem. Verhit de olie in een pan en bak hierin de blokken vlees snel rondom bruin. Voeg de ui, knoflook en de wortel toe en bak het geheel regelmatig omscheppend nog ca. 3 min. Voeg de wijn, de tomatenpuree en het laurierblad toe. Breng het geheel aan de kook. Temper het vuur, leg de deksel op de pan en laat het vlees 1 1/2 uur zachtjes stoven. Voeg de sjalotjes en de champignons toe en laat het gerecht nog ca. 30 min. stoven tot het vlees en de groente gaar zijn. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.

Rundvlees In Rode Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept