De Gehaktbal

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gehakt in een schaal doen. Vervolgens kleine ui snipperen. Ui, scheutje ketjap, uitgeperste knoflookteen, peper en zout door gehakt kneden. Ei erdoor kneden en net zoveel paneermeel bij het gehakt doen totdat de vleesmassa redelijke stevig is. Dan twee ballen draaien, door de paneermeel rollen en in de boter aanbraden. Wanneer de ballen goed zijn dichgeschroeid, wat water bij de jus doen en met de deksel half op de pan de ballen op zacht vuur ongeveer een half uur braden (wel regelmatig omkeren).

De Gehaktbal is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bifteki met feta
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept