Bufallowings Met Waldorfsalade

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de knolselderij met een dunschiller en snijd deze in blokjes. Kook ze vervolgens beetgaar. Schil de appel en snijd deze ook in blokjes. Doe de knolselderij en de appel samen in een kom en voeg hier de mayonaise, yoghurt en geroosterde walnoten aan toe. Zet weg tot nader gebruik. Meng voor de kaasdip de gorgonzola, creme fraiche, een eetlepel mayonaise en wat melk met een vork goed door elkaar tot een romige massa. Breng deze kaasdip op smaak met wat peper, zout en gehakte bieslook. Meng de ketchup, gesmolten boter, witte wijn azijn en tabasco tot een marinade. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de drumsticks los van de kippenvleugeltjes en frituur ze in vijf minuten goudbruin (per zes stuks). Leg ze daarna in een ovenschaal en strijk de kipstukjes in met de marinade. Bak ze vervolgens in ongeveer vijf minuten krokant in een voorverwarmde oven op 180? graden. Serveer de salade in een kom en de vleugeltjes en de saus in een bakje ernaast. Garneer het met de gekrulde bleekselderijslierten.

Bufallowings Met Waldorfsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eenpersoons waldorfsalade met kip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knapperige little gem met waldorfsalade
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich
15 min
Bekijk recept
Gestapelde waldorfsalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept