Rosbief Met Paksoi

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Rooster de pijnboompitten in een wok en haal ze eruit.
- Was de paksoi en snijd het in repen.
- Verhit de zonnebloemolie in de wok en roerbak de paksoi ca. 2 minuten.
- Voeg de sojasaus toe.
- Schep de rosbief door de paksoi en bestrooi de roerbakschotel met de pijnboompitten.

Rosbief Met Paksoi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept