Goulash Met Bakbloedworst

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bloedworst in reepjes van ca. 1 cm snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Knoflook pellen en klein snijden. In braadpan 2 eetlepels boter verhitten. Bloedworst al omscheppend ca. 2 minuten bakken, uit de pan op een bord scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. In bakvet met rest van de boter ui, knoflook, paprikamix en aardappelpartjes al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Paprikapoeder en karwijzaad erdoor roeren en ca. 1 minuut meebakken. Tomaten toevoegen en goulash afgedekt in ca. 10 minuten gaarstoven. Bloedworstreepjes toevoegen en ca. 2 minuten meewarmen. Intussen pistolet in plakjes snijden. Goulash op smaak brengen met zout en cayennepeper.

Goulash Met Bakbloedworst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met bloedworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bakbloedworst
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Bietjesstamppot met bloedworst
Bekijk recept
Bietjesstamppot met bloedworst
0 min
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept