Gevulde Varkenshaas

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In 1 eetlepel margarine de varkenshaas aanbraden in de koekepan. Dan de varkenshaas op een ovenschotel overdoen en met het bakvet bedruipen. De varkenshaas op 200 graden gedurende 20 minuten gaar laten worden. In de tussentijd de resterende boter laten smelten en hierin de spinazie zachtjes laten bakken. Hierbij de bloem toevoegen en even goed doorroeren gedurende 2 minuten. Dan melk toevoegen totdat de juiste dikte bereikt is. Haal de pan van het vuur en gebruik de staafmixer om er een egale saus van te maken. Deze op smaak maken met peper, zout en nootmuskaat.

Gevulde Varkenshaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept