VARKENS KARBONADE MET UIENMARALADE ALS GARNITUUR

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

VOOR KARBONADE Rooster karbonade tot gaar en mooi van kleur. VOOR MARMALADE: 1. Bak uien en knoflook voor tien minuten lichtbruin in olie.

2. Voeg azijn, basterdsuiker en tomatenpuree toe en bak verder voor vijf minuten.

3. Breng op smaak met gemberpoeder, kruidnagelpoeder en noodmuskaat en verwarm het geheel goed.

VARKENS KARBONADE MET UIENMARALADE ALS GARNITUUR is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Salade bécassine
20 min
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbak met varkensfilet en mango
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept