Zoek
VARKENS KARBONADE MET UIENMARALADE ALS GARNITUUR
4
30-60 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
VOOR KARBONADE
100 ml tomatenketchup - 4 e schenkstroop of 2 e honing - 4 e wiskey of brandy - 2 e mosterd
1 teentje knoflook
fijn - 4 dikke ribkarbonades van 200 g elk - zout - peper.
VOOR MARMALADE:
500 g fijn gesneden ui - 3 teentjes knoflook
fijn - 3 e olie - 4 e basamico azijn - 60 g bruine basterdsuiler - 2 e tomatenpuree - 1 t gemberpoeder - 1/2 t gemalen kruidnagelpoeder - 1/2 t geraspt nootmuskaat
1. Meng tomatenketchup
stroop
whiskey
mosterd en knoflook en wrijf hiermee de karbonades in. 2. Marineer de karbonade voor een half uurtje in mari
Bereiding
VOOR KARBONADE Rooster karbonade tot gaar en mooi van kleur. VOOR MARMALADE: 1. Bak uien en knoflook voor tien minuten lichtbruin in olie.
2. Voeg azijn, basterdsuiker en tomatenpuree toe en bak verder voor vijf minuten.
3. Breng op smaak met gemberpoeder, kruidnagelpoeder en noodmuskaat en verwarm het geheel goed.
VARKENS KARBONADE MET UIENMARALADE ALS GARNITUUR is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min
Snack
Bekijk recept
Banana Mama mocktail
10 min
Snack
Bekijk recept
Salade bécassine
20 min
Bekijk recept
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbak met varkensfilet en mango
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept