Vlees-kaas-hamhap

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd hamlappen in het lengte door het midden, maar niet tot helemaal het uiteinde.
  • 2 Slaan de hamlappen even plat.
  • 3 Leg op de ene lange helft de beenham (genoeg).
  • 4 Vouw nu de andere helft terug en steek vast met sate stokjes.
  • 5 Bestrooi buiten kanten met een goede soort kipkruiden en bak in olie mooi bruin en bijna gaar.
  • 6 Verwijder stokjes en maak met een koksmes dwars insneden in de bovenste helft van pakjes hamlappen.
  • 7 Kruimel ruim fetakaas in insneden en doe even onder de grill tot feta kaas wat gesmolten is.

Vlees-kaas-hamhap is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept