Varkensschnitzels Met Uiensaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

VOOR SAUS: 1. Fruit knoflook en ui glazig in olie.

2. Blus af met azijn en bouillon en laat voor een gedeelte inkoken.

3. Roer er de cr?me fra?che door en laat de saus zachtjes koken.

4. Pureer de saus desgewenst met staafmixer of roer fijn met pollepel.

5. Breng op smaak met zout en peper en roer kort voor serveren de peterselie of bieslook er doorheen. AFWERKING:

6. Sla intussen de hamlappen plat tussen twee stukjes plastiek.

7. Verhit olie in pan en voeg boter toe en bak schnitsels mooi bruin en gaar.(zo 4 min per kant)

8. Bestrooi ze met zout en peper als ze worden omgekeerd.

Varkensschnitzels Met Uiensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse groentetaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rode ui en mandarijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met ajuinsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse hutspot met sintletter
30 min-
Bekijk recept

Koriander-limoenboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensschnitzels met spruitjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensschnitzels met citroenjus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine varkensrollades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept