Zoek
Varkensschnitzels Met Uiensaus
4
30-60 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 magere hamlappen - 2 e olie - 40 g boter - zout - peper
VOOR SAUS:
1 grote ui
fijn - 1 teentje knoflook
fijn - 2 e olie - 4 e witte wijnazijn of blanke azijn - 100 ml kippenbouillon - 125 g cr?me fra?che - zout - peper - 2 e fingehakte peterselie of bie
Bereiding
VOOR SAUS: 1. Fruit knoflook en ui glazig in olie.
2. Blus af met azijn en bouillon en laat voor een gedeelte inkoken.
3. Roer er de cr?me fra?che door en laat de saus zachtjes koken.
4. Pureer de saus desgewenst met staafmixer of roer fijn met pollepel.
5. Breng op smaak met zout en peper en roer kort voor serveren de peterselie of bieslook er doorheen. AFWERKING:
6. Sla intussen de hamlappen plat tussen twee stukjes plastiek.
7. Verhit olie in pan en voeg boter toe en bak schnitsels mooi bruin en gaar.(zo 4 min per kant)
8. Bestrooi ze met zout en peper als ze worden omgekeerd.
Varkensschnitzels Met Uiensaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Hollandse groentetaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rode ui en mandarijn
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met ajuinsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse hutspot met sintletter
30 min-
Bekijk recept
Koriander-limoenboter
55 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensschnitzels met spruitjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensschnitzels met citroenjus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine varkensrollades
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept